Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Desiree en Raymond Bruins Slot en wij verwelkomen jullie graag op ons prachtige land om (spiritueel) te kamperen of om een mooie retraite te komen volgen bij De Witte Zwaluw*.
 
Ik (Desiree) ben energetisch-, hypnose- en regressietherapeut en systemisch coach. Daarnaast heb ik een training Sjamanisme gedaan, ademwerk, quantum touch gevolgd en momenteel verdiep ik mij in de elementen. Na dit bijna 15 jaar gecombineerd te hebben met een baan in het onderwijs heb ik begin 2023 de sprong gewaagd en werk ik volledig in mijn praktijk en geef ik (bij)scholingen.
 
Raymond is daarnaast trance-therapeut en dierentolk en volgt momenteel een sjamanistische training. Samen hebben wij behoorlijk wat in huis om anderen in hun proces te helpen en begeleiden. Laagdrempelig of verdiepend, we hebben het allemaal.  We werken altijd op maat en organisch. Jij staat als mens met alles wat je bent en brengt centraal. Kijk eens bij onze programma’s, je vindt er vast iets wat bij je past.
*Tijdens onze eerste brainstorm over ons bedrijf, vloog er een witte zwaluw over. Hoe bijzonder, want dat is een unicum (ze komen één op de 18.000 keer voor). Spiritueel gezien brengt de zwaluw vrede en harmonie en de go-with-the-flow energie. Wanneer hij wit is staat hij voor een nieuw begin.

Terug naar je natuur...

Wij verhuizen in het voorjaar van 2024, definitief naar Finland. Op dit moment zijn wij vanuit Nederland, zo vaak mogelijk in Finland en zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het geven van de retraites.

Finland is voor ons de beste plek om dit te doen. Toen wij in Finland samen uitkeken over een besneeuwd meer vanuit de sauna was het duidelijk: hier willen we zijn en mooie dingen doen.

De Witte Zwaluw - Over ons