Scholing (Online en in Nederland)

(Bij)Scholing

Wij geven verschillende bijscholingen in samenwerking met de BivT. Neem contact met ons op voor een bijscholing.

Werken op de voorouderlijn maakt dat patronen en oude doorgegeven trauma’s gezien en geheeld kunnen worden. Je leert als therapeut verschillende technieken aan om deze voorouderlijn op te stellen, onderzoek te doen naar de zogenaamde rode draad en alle stappen die er nodig zijn om in deze regressie onder andere gedragspatronen terug te geven. 

Werken met obsessoren en vreemde energieën doen we wanneer jouw cliënt andere energieën heeft aangetrokken. Dit gebeurt vaak wanneer de cliënt kwetsbaar is. Er kunnen behoorlijke klachten ontstaan door deze ‘lifters’. Je leert om de cliënt niet eigen energieën los te laten en aan het werk te gaan met obsessoren zodat deze hun eigen weg vinden. Zodoende kan je cliënt zijn eigen energie weer stromen.

Wanneer er sprake is van seksueel misbruik of grensoverschrijdend gedrag kunnen we als therapeut nog wel eens aanlopen tegen onze eigen overtuigingen en oordelen. Naast de wettelijke regels zijn er ook de ‘seksregels’, opgesteld door Movisie. (https://www.movisie.nl/interventie/vlaggensysteem) Ik ben gecertificeerd om jou te leren hoe je deze hanteert. Daarnaast bespreken we verschillende interventies die je kunt uitvoeren met je cliënt. Deze bijscholing is binnenkort ook online te volgen.

Een opstelling kan heel veel inzicht geven en een hoop duidelijk maken. Als je als therapeut of coach, alleen in je praktijk, voelt dat een opstelling goed zou zijn, heb je niet zomaar beschikking over representanten. In deze bijscholing leer je hoe je alleen met je cliënt een opstelling kunt neerzetten, tafelopstellingen en hoe je met ‘niets’ een opstelling kan doen.

Alles is energie. In tien dagen geef ik je verschillende gereedschappen zodat je de grondbeginselen van energiewerk onder de knie hebt en deze, indien gewenst, bij je cliënt kunt toepassen. Je kunt een dag deelnemen of meerdere dagen.

Tarieven

 • Voorouderregressie Є350,-
 • Obsessoren Є350,-
 • Seksueel grensoverschrijdend gedrag / Vlaggensysteem Є375,-

  Mogelijk online

 • Opstellingen in de praktijk Є375,-

  Mogelijk online

 • Energiewerk voor therapeuten Є350,-

  Mogelijk online