takaisin luontoosi...

Valkoinen Pääskynen

Valkoinen Pääskynen

Valkoinen Pääskynen on henkinen (luonto)paikka, joka kutsuu sinut palaamaan luontoon, omaan luontoosi, ytimeesi, tehtävääsi, sielunkulkuusi.

terug naar je natuur Retraite 13 dagen - De Witte Zwaluw

Retriitit

Hiljaisuudesta täydellisiin transformaatiomatkoihin. Suomessa työskentelemme luonnon kanssa, takaisin omaan luontooosi. Retriittejä järjestetään hollannin tai englannin kielellä.
Ask Retraite - De Witte Zwaluw

Hengellinen leirintä

Leiriytyminen Suomen luonnon keskellä. Halutessasi henkisellä vivahteella tai täysin vapaasti luontoon.

Onko sinulla vaikeuksia?

Retriittimme voi varata verkkosivustomme tilausprosessin kautta. Onko sinulla vaikeuksia? Lähetä meille viesti, niin autamme sinua mielellämme. Lisätietoja retriittien sisällöstä löydät lataamalla alla olevat PDF-tiedostot.

Tehtävämme

Olemme kykeneviä, kaiken tietomme avulla, ohjaamaan sinut luonnollisesti ytimeesi ja tutkimme yhdessä mahdollisia tukoksia/kipupisteitä ja käsittelemme niitä tarvittaessa. Retriittimme ovat syvällisiä ja tuemme sinua, kun teet oman matkasi. Tämän “paluu luontoon” -retriitin lisäksi on myös retriittejä naisille, miehille ja pareille. Myös hiljaisuusretriittejä ja (oppimisen) parantavia luontoretriittejä on saatavilla. Retriiteillä käytämme meditaatiota, shamaanisia visualisointeja, hypnoterapiaa, regressioterapiaa, energeettistä terapiaa ja systeemistä työtä.

Paluu luontoon: se tarkoittaa ulkosuihkua, ulkona kompostikäymälää ja elementtien hyödyntämistä. Samalla tiedämme, että kun teet kovasti töitä itsesi eteen, on tärkeää, että nukut ja syöt hyvin. Sinun ei tarvitse huolehtia tästä, sinulla on hyvä kenttävuode, ateriat ovat sisäänpääsymaksun hintaan, samoin kuin vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Voit myös leiriytyä meillä pienimuotoisesti (henkisesti). Tässäkin pätee: paluu luontoon.

Asiakaskokemukset

“Mikä mahtava viikonloppu Desiree Bruins Slotilla ja Raymond Bruins Slotilla De Witte Zwaluwilla! #inspiraatiota, merkityksellisyyttä, rauhaa, oivalluksia ja paljon muuta. Kuka on mukana ensi viikonloppuna?”
Arja
“Desiree ja Raymond ovat upeita ohjaajia. Rankkojen sessioiden lisäksi oli runsaasti tilaa rentoutumiselle. Pelkästään saunan takia haluaisin palata takaisin!”
Sija

Meistä

Olemme Desiree ja Raymond Bruins Slot ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi kauniille maatilallemme henkiseen leirintään tai osallistumaan upeaan retriittiin De Witte Zwaluwissa.

Minä (Desiree) olen energia-, hypnoosi- ja regressioterapeutti sekä systeeminen valmentaja. Olen myös suorittanut šamanismin koulutuksen, hengitystyöskentelyä ja quantum touchia, ja tällä hetkellä syvennyn elementtien maailmaan.

Raymond on lisäksi transsi- ja eläintulkki ja suorittaa parhaillaan šamanistista koulutusta. Yhdessä meillä on paljon annettavaa muiden auttamiseksi ja ohjaamiseksi heidän omalla polullaan.

Tarjoamme sekä matalan kynnyksen että syventäviä vaihtoehtoja, ja työskentelemme aina yksilöllisesti ja luonnollisesti. Ihminen kaikkine ominaisuuksineen ja kokemuksineen on meille keskiössä.

Tutustu ohjelmistoomme ja löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.